bus auto fiets
Contact

Blom

Blom

Er komt een mooie, nieuwe wijk in Klaaswaal. Ten zuiden van de voetbalvelden komen circa 120 nieuwe woningen. Het gaat om een plan met verschillende woningtypen in het goedkope, middeldure en dure segment.

Hier ervaar je rust en ruimte. Woon je aan een heerlijk park of aan het water. Hier woon je letterlijk tussen stad en land. In de directe omgeving kun je heerlijk wandelen, fietsen en recreëren. Zoek je liever de drukte op? Dan zit je binnen een half uur in Rotterdam, Dordrecht of Oud-Beijerland.

Deelplan 1 omvat 31 woningen, waaronder rijwoningen, twee-onder-een-kap- en vrijstaande woningen en beneden-bovenwoningen. Zo is er voor ieder wat wils! Start bouw september 2023, verwachte oplevering in de nazomer van 2024.

Binnenkort meer informatie over deelplan 2. Op de hoogte blijven? Schrijf je via de projectwebsite dan in voor de nieuwsbrief.

Wonen in Blom betekent duurzaam wonen. Zowel de omgeving als de woningen worden gebouwd met respect voor het milieu en de toekomst. De beneden- en bovenwoningen worden energieneutraal en de eengezinswoningen worden nul-op-de-meter.

Ruimtelijk & groen wonen wordt mogelijk in Blom!

Prijs vanaf € 375.000,-

Bekijk de woningen Blijf op de hoogte