bus auto fiets
Contact

Lingedijk

Lingedijk

HET PROJECT
Aan de Lingedijk, een van de mooiste straten van Tiel, ontwikkelen Zondag Ontwikkeling en KlokGroep een bijzonder nieuwbouwproject. Direct naast het centraal station van Tiel, grenzend aan de zeer geliefde Oranjewijk, komen 5 riante stadswoningen en 59 appartementen. Hier woon je midden in de karakteristieke Hanzestad, tussen de rivieren in het centrum van de Betuwe.

41 van de 59 appartementen worden aangeboden in de vrije sector huur. De overige appartementen zijn bestemd als sociale huurwoningen. De stadswoningen zijn bestemd voor verkoop. Voor het eind van 2019 start de verkoop, waarna in 2020 de bouw start. De realisatie duurt ongeveer een jaar. Vanaf medio 2021 kun jij in je droomhuis wonen.

DE LOCATIE
Aan de Lingedijk woon je midden in een gezellige en karakteristieke stad, en ook centraal in het land. Met de fiets bestrijk je vanuit je woning binnen 10 minuten de hele stad, waar je alle voorzieningen vindt die een mens nodig heeft.

Andere delen van het land bereik je gemakkelijk met de auto of het openbaar vervoer. Binnen 5 minuten ben je al op de A15, de snelwegverbinding tussen de A27 en de A2. Naar Utrecht, Den Bosch, Arnhem en Nijmegen is het maar ongeveer een halfuurtje rijden. Liever met de trein op pad? Dan loop je gewoon naar het station, want daar woon je praktisch naast.

Schrijf je in www.lingedijktiel.nl

Bekijk de website Blijf op de hoogte