bus auto fiets
Contact

Stederijck

Stederijck

HET PROJECT
Groot Holthuizen is een nieuwe wijk aan de oostkant van de stad Zevenaar. Deze wijk verenigt het beste van twee werelden. Hier kun je wonen in een groene omgeving, gekenmerkt door rust en ruimte, gelegen op korte afstand van alle stadse gemakken van Zevenaar.
Bij alle twee-onder-een-kapwoningen kan parkeren op eigen terrein en is er de extra optie tot een garage. Sommige van de twee-onder-een-kapwoningen hebben een speciale uitstraling door het gebruik van unieke raamdecoratie.
Er komen verschillende soorten hoekwoningen. Sommige hoekwoningen zullen opvallen door de unieke raamdecoraties. Daarnaast zal bij een aantal hoekwoningen parkeren op het eigen terrein mogelijk zijn.
Mooie tussenwoningen waarbij ook bij dit type een verschil zal komen tussen de tussenwoningen met de reguliere ramen en de tussenwoningen met de unieke uitstraling door de speciale raamdecoratie.

Komende tijd komt er steeds meer informatie beschikbaar. De eerste impressies van deze mooie woningen zullen na de vakantieperiode op de website komen.

Dit je laatste kans, Stederijk II is de laatste nieuwbouwfase van deze unieke buurt.
Wil jij wonen in de Stede? Schrijf je dan in www.stederijck.nl

Bekijk de website Blijf op de hoogte