bus auto fiets
Contact

't Hof van Campe

't Hof van Campe

Dit is je laatste kans om te wonen in 't Hof van Campe, want de laatste 2 clusters - cluster 7 & 8 - komen eraan! Wonen in het 't Hof van Campe is wonen in het buitengebied van Ewijk en Beuningen. Een unieke wijk, die bestaat uit rust, open landschappen, zicht op het water, maar toch dichtbij de dorpen Ewijk en Beuningen en de stad Nijmegen.

Cluster 7 bestaat uit 23 fraaie woningen: 9 tussenwoningen, 8 hoekwoningen en 6 twee-onder-een-kapwoningen. Er is gekozen voor een aansprekende stijl met mooie geveldetails. Ook bij dit cluster is er veel aandacht voor ruimtelijkheid: er komt volop groen in de wijk en veel ruimte rondom de woningen. Door de ruimtelijke opzet wordt dit een zeer kindvriendelijk woonhofje. Je hebt hier echt het gevoel van vrij en landelijk wonen.

Met cluster 8 van ’t Hof van Campe worden nog eens 20 prachtige woningen gerealiseerd. De nadruk ligt op twee-onder-een-kapwoningen (18 stuks). Daarnaast komen er 2 royale vrijstaande woningen. Ook met dit laatste cluster wordt een groen, ruimtelijk en kindvriendelijk woonhofje gecreëerd. Dit is de perfecte plek om heerlijk landelijk te wonen en iedere dag weer van de rust en natuur te genieten.

Bekijk de woningen Blijf op de hoogte