bus auto fiets
Contact

Wonen op de Set

Wonen op de set

WONEN OP DE SET - TAKE 1 - IN VERKOOP

Het nieuwbouwproject Wonen op de Set ligt in de wijk Zuiderveld.
Deze wijk ligt ten noorden van de Keizer Hendrik VI-singel, en in de directe omgeving van de nieuwe wijk Grote Boel, en van de al gerealiseerde wijken De Boomgaard, De Elten en Het Nijland.
KlokGroep heeft twee locaties in eigendom in de wijk Zuiderveld die ontwikkeld gaan worden.
Deze gebieden vallen beiden onder de projectnaam Wonen op de Set en worden aangeduid met de subtitels take one en take two. Het eerste deelgebied waarmee nu wordt gestart heet Wonen op de Set take one. Deze locatie ligt aan de kant van de Griftdijk tegenover voetbalvereniging OSC.

WONEN OP DE SET - TAKE ONE
HOEKWONING TYPE A (DWARSKAP) EN TYPE C (LANGSKAP)
Deze prachtige hoekwoning heeft een bijzondere architectuur en een royale dwarskap (type A) of langskap (type C). Door de extra brede beukmaat van maar liefst 6 meter en de mogelijkheid tot een uitbouw aan de achterzijde creëer je een prachtige ruime hoekwoning.
Aan de achterzijde vind je de woonkamer over de volledige breedte met openslaande deuren naar de zonnige achtertuin, die zeer gunstig op het zuidwesten gelegen is. De complete keuken inclusief volledige uitrusting is aan de voorzijde van de woning gesitueerd. Alle woningen hebben standaard drie ruime slaapkamers op de eerste verdieping en een ruime zolder.
Deze fraaie hoekwoning wordt opgeleverd met een volledig luxe afgewerkte keuken, sanitair en tegelwerk.
Door de bijgevoegde tuincheque kun je je woning geheel klaarmaken voor hét ultieme woongenot.

Wil je juist vanuit de woonkamer een uitzicht aan de voorzijde van de woning?
Of op zolder nog eens twee volwaardige kamers creëren?
Dit kan allemaal. Wij pakken samen met jou graag de regie op, zodat we samen jouw droomwoning gaan realiseren!


TUSSENWONING - TYPE B
Deze comfortabele tussenwoning heeft de woonkamer aan de achterzijde van de woning. Vanuit de woonkamer loop je zo je zonnige achtertuin in, die zeer gunstig op het zuiden ligt.

De keuken vind je aan de voorzijde van de woning en is ingericht als een luxe keuken met complete uitrusting. De woning krijgt daarnaast ook een luxe tegelwerk en luxe sanitair afwerking. En dankzij de bijgevoegde tuincheque, t.w.v. €1500, kun jij je woning geheel klaarmaken voor hét ultieme woongenot.

Wil je toch iets anders? Zoals de woonkamer aan de voorzijde van de woning? Een uitbouw aan de achterzijde? Of op zolder nog eens twee volwaardige kamers creëren? Dit kan allemaal. Wij pakken samen met jou graag de regie op, zodat we jouw droomwoning gaan realiseren!

TWEE-ONDER-ÉÉN KAPWONING – TYPE D/D1
De royale twee-onder-één-kapwoning - type D/D1 heeft een aansprekende architectuur en is van alle gemakken voorzien. De woning is zeer ruim met een extra brede beukmaat van 6,3 meter. Niet genoeg? Een uitbouw is mogelijk aan de achterzijde.

Aan de achterzijde van de woningen ligt een complete leefkeuken inclusief schiereiland. Vanuit deze prachtige keuken loop je zo door de openslaande deuren je achtertuin in, die zeer gunstig op het zuiden gelegen is. Door de bijgevoegde tuincheque, t.w.v. €1500, kan je de tuin helemaal eigen maken. Aan de voorzijde vind je de woonkamer over de volledige breedte van de woning.
Op de 1e verdieping vind je de badkamer compleet afgewerkt met een douche, ligbad en een separaat toilet.

Wil je toch iets anders? Zoals de woonkamer aan de achterzijde van de woning? Of op zolder nog eens twee volwaardige kamers creëren? Dit kan allemaal. Wij pakken samen met jou graag de regie op, zodat we jouw droomwoning gaan realiseren!

TWEE-ONDER-ÉÉN KAPWONING – TYPE E/E1
De comfortabele twee-onder-één-kapwoning van de type E en E1 heeft een aansprekende architectuur en is van alle gemakken voorzien.

Aan de achterzijde van de woningen heb je een prachtig en volledig afgewerkte leefkeuken inclusief schiereiland. Door de openslaande deuren kun je zo naar de tuin lopen, welk zeer gunstig op het westen gelegen is. Door de bijgevoegde tuincheque, t.w.v. €1.500,-, kan je de tuin helemaal eigen maken. Aan de voorzijde vind je de woonkamer over de volledige breedte van de woning.
Op de 1e verdieping vind je de volledig afgewerkte badkamer met douche, ligbad en een separaat toilet.

Wil je toch iets anders? Zoals de woonkamer juist aan de achterzijde van de woning? Een uitbouw aan de achterzijde? Of op zolder nog eens twee volwaardige kamers creëren? Dit kan allemaal. Wij pakken samen met jou graag de regie op, zodat we jouw droomwoning gaan realiseren!
Koopsommen variërend van € 395.500,- tot en met € 418.000,- vrij op naam.


VRIJSTAANDE WONINGEN TYPE F
TYPE F
De markante vrijstaande woning van Type F met een woonoppervlakte van ruim 180 m² is uniek door de fraaie architectonische uitbouw en is de best gelegen woning van dit nieuwbouwproject. Door de ligging heb je de hele dag zon in huis.

Dankzij de openslaande deuren richting de tuin en een complete luxe leefkeuken met schiereiland, creëer je een ultieme woonbeleving. Ook het sanitair- en tegelwerkpakket is optimaal met het Topline pakket. Zo heeft de badkamer een douche, ligbad en een separaat toilet. Daarnaast ontvang je een tuincheque t.w.v. €1.500,-, waarmee je je tuin naar jouw wensen kan laten inrichten.

Wil je juist vanuit de woonkamer een uitzicht op de zonnige achtertuin? Een garage welk deels tot een studeer-/speelkamer omgebouwd kan worden? Of op zolder nog eens twee volwaardige kamers creëren? Dit kan allemaal. Wij pakken samen met jou graag de regie op, zodat we jouw droomwoning gaan realiseren!

TYPE F1
Deze elegante vrijstaande woningen hebben naast de architectonische schoorsteen en fraai metselwerk een zeer ruime woningindeling. Bouwnummer 26 is standaard voorzien van een erker.

Dankzij de openslaande deuren richting de tuin en een complete luxe leefkeuken met schiereiland, creëer je een ultieme woonbeleving. Ook het sanitair- en tegelwerkpakket is optimaal met het Topline pakket. Zo heeft de badkamer een douche, ligbad en een separaat toilet. Het Franse balkon bij één van de slaapkamers draagt bij aan de woonbeleving. Ook op de zolder is de indeling optimaal, met 2 dakkapellen. Daarnaast ontvang je bij deze woning een tuincheque t.w.v. €1.500,-. Hiermee kan je de tuin naar jouw wensen laten inrichten.

Wil je toch iets anders? Zoals de woonkamer aan de voorzijde van de woning? Een uitbouw aan de achterzijde? Of op zolder nog eens twee volwaardige kamers creëren? Dit kan allemaal. Wij pakken samen met jou graag de regie op, zodat we jouw droomwoning gaan realiseren!

TYPE F2
Deze elegante vrijstaande woningen hebben naast de architectonische schoorsteen en fraai metselwerk een zeer ruime woningindeling.

Dankzij de openslaande deuren richting de tuin en een complete Topline leefkeuken met schiereiland, creëer je een ultieme woonbeleving. Ook het sanitair- en tegelwerkpakket is optimaal met het Topline pakket. Zo heeft de badkamer een douche, ligbad en een separaat toilet. Het Franse balkon bij één van de slaapkamers draagt bij aan de woonbeleving. Ook op zolder is er genoeg ruimte, dankzij de twee dakkapellen. Daarnaast is de woning inclusief een tuincheque t.w.v. €1.500,-. Hiermee kan je de tuin naar jouw wensen laten inrichten.

Wil je de woningindeling optimaliseren met een uitbouw aan de achterzijde? Een inloopkast in je slaapkamer of op zolder nog eens twee volwaardige kamers creëren? Dit kan allemaal. Wij pakken samen met jou graag de regie op, zodat we jouw droomwoning gaan realiseren!

SFEER PROEVEN IN LIV
In het LIV Woonbelevingscentrum zijn vier modelwoningen op ware grootte zijn gebouwd.
Je kunt ter plekke ervaren hoe je toekomstige woning er in grote lijnen uit komt te zien en welk sanitair, tegels en keuken standaard in de woningen worden geplaatst.
Laat je onder het genot van een lekker kopje koffie of thee in onze brasserie inspireren en informeren over je mogelijkheden.

Bekijk de website