bus auto fiets
Contact

Nieuwbouw in regio Druten

bouwen-van-nieuwbouwproject - 800x460.jpg

Beter Wonen In

Nieuwbouw Druten

Het kerkdorp Druten ligt in het veel bezongen Land van Maas en Waal. Met een nieuwbouwwoning in deze omgeving kun je volop genieten van de prachtige natuur. Druten ligt in de provincie Gelderland en wordt omringd door slingerende dijken, natuurlijke uiterwaarden en fraaie boomgaarden. Ideale locaties voor fiets- en wandeltochten, waar dan ook veel gebruik van wordt gemaakt.

Met het veertje Druten-Dodewaard ben je zo aan de overkant van de Waal, waar je nog veel meer natuur kunt ontdekken. Naast Dodewaard ben je vanuit Druten snel in omliggende plaatsen zoals Afferden, Beneden-Leeuwen en Boven-Leeuwen.

Ook in deze plaatsen zijn verschillende nieuwbouwwoningen vinden waarin je heerlijk woont, met volop rust en groen om je heen.

In het Drutens Bosje, dat enkele jaren geleden is omgetoverd van een verwilderd bos tot een mooi natuurgebied, kun je heerlijk genieten van rust en recreatie. Voor de kinderen is er een spannend speelbos te vinden met toestellen, een kabelbaan, boomstambruggetjes en nog veel meer. In de winter is het een populaire plek om - wanneer het genoeg gevroren heeft - te schaatsen op de natuurijsbaan.

Benieuwd naar nieuwbouwprojecten in regio Druten? Kijk hieronder!

Inwoners

Inwoners

regio Druten

Het aantal inwoners in Druten is de afgelopen periode toegenomen. Momenteel telt de gemeente ruim 18.000 inwoners. Ongeveer twee derde hiervan woont in de plaats Druten.

Cultuur

Cultuur

en historie

In de omgeving zijn vele rijksmonumenten te vinden die de oude cultuur van Druten kenmerken. Het Museum TweeStromenland in Beneden-Leeuwen is ook zeker een bezoekje waard.

Bezienswaardigheden

Bezienswaardigheden

en kastelen

In de omgeving van Druten liggen verschillende fraaie kastelen. Zo zijn kasteel Hernen, Ammersoyen en Doorwerth en de kasteeltuin van Culemborg mooie locaties om te bezichtigen.