Kiest u voor nieuwbouw, dan kiest u voor…

Comfort, duurzaamheid, besparing, gemak en nog veel meer...

1. Energiebesparing

Huizen hebben net als auto’s een energielabel. (A=groen en zuinig, G= rood en niet zuinig). Nieuwbouwhuizen starten altijd minimaal met label A en gaan tot A+++. Zo heb je niet alleen lagere kosten, maar draag je ook bij aan een beter milieu. Tegenwoordig heb je ook de zogenaamde energiennotanul woningen; ook wel energienotaloze woning genoemd. De woningen zijn energieneutraal en dat betekent dat je rondom en in de buurt van uw eigen woning evenveel energie opwekt als je verbruikt. Dat is het hoogst haalbare op het gebied van duurzaam wonen.

2. Onderhoudskosten laag

Alles in je nieuwbouwhuis is nieuw, daarom heb je met name de eerste jaren lage onderhoudskosten. Je huis is gebouwd met de nieuwste technieken en het is mogelijk een onderhoudsplan voor meerdere jaren af te sluiten, zodat je niet voor verrassingen komt te staan.

3. Goede isolatie 

Bij nieuwbouw worden de modernste technieken gebruikt voor isolatie. Dit geldt voor warmte/kou, maar ook voor geluid. 

4. Stabiel binnenklimaat

Je huis beschikt over de modernste technieken voor ventilatie en het reguleren van het binnenklimaat. Uitermate aangenaam om in te wonen dus.

5. Financieel aantrekkelijk 

Een nieuwbouwhuis levert je financieel voordeel op. Je hoeft namelijk geen overdrachtsbelasting te betalen en door diverse handige regelingen, zoals de overbruggingsgarantie of de terugkoopgarantie, zit je tijdens de bouw niet vast aan dubbele lasten. Makelaarskosten en taxatiekosten hoef je in het geval van nieuwbouw niet te betalen. Ook bestaat er de mogelijkheid je oude huis te verkopen aan de projectontwikkelaar, zo krijg je sneller de financiering rond voor je nieuwbouwhuis.

6. Eerlijke prijs

Je betaalt een eerlijke prijs wat een nieuwbouwhuis echt waard is. In vergelijking met een bestaand huis is de prijs-kwaliteitverhouding beter en meer gericht op de toekomst.

7. Frisse start

Samen ergens opnieuw beginnen schept een band, ook met je buren. In tegenstelling tot nieuw zijn in een buurt waar iedereen elkaar al kent, is nu iedereen nieuw. Dat zorgt ervoor dat je gemakkelijker contact maakt met je nieuwe buren. Je ontmoet ze al tijdens de informatiebijeenkomsten.

8. Volop eigen inbreng

Bij een nieuwbouwhuis mag je veel zelf kiezen, zoals de keuken en de badkamer. Maar dat is niet alles! Je kunt ook kiezen voor een dakkapel, een aanbouw, opbouw of erker! Daarbij komt dat je ook je tuin helemaal zelf kunt aanleggen en inrichten.

9 & 10 Meer licht en ruimte

Nieuwbouwhuizen zijn ruimtelijker en lichter dan bestaande huizen. Het voldoet aan de nieuwste wettelijke eisen, waardoor plafonds en deuren hoger zijn en trappen minder steil. Ook zijn er wetten voor minimale afmetingen, voor gangen en toiletten bijvoorbeeld. Maar er is met name door de architecten goed nagedacht over de uitstraling, ambiance en ruimtelijkheid. Het is letterlijk een verademing om in een nieuwbouwhuis te wonen.

 

Helaas, deze pagina bestaat niet meer..

U zocht naar de projectwebsite www.hogehoek.nl.
Helaas is deze niet meer beschikbaar.

Wellicht kunnen we u helpen met het vinden van een nieuwbouwwoning bij u in de buurt?

Bekijk projecten in de buurt