bus auto fiets
Contact

Kies je voor nieuwbouw? Dan krijg je:

Comfort, duurzaamheid, kostenvoordeel en nog veel meer!

Volop voordeel met een nieuwbouwwoning

Er zijn veel redenen om voor een woning te kiezen. Denk bijvoorbeeld aan de wijk, de afstand tot je werk of het woningtype. Soms kom je in de situatie dat je kunt kiezen tussen een bestaande woning en een nieuwbouwwoning. 

Wist je dat je een vaste prijs betaalt voor een nieuwbouwwoning en dus niet hoeft te onderhandelen? Je betaalt altijd een eerlijke prijs voor wat je krijgt. Zo heeft een nieuwbouwhuis nog veel meer voordelen ten opzichte van een bestaande woning. Wij hebben de belangrijkste voordelen hieronder voor je op een rijtje gezet.

 

Wat zijn je voordelen?

  • Kostenvoordeel

    Kostenvoordeel

  • Comfort en keuzevrijheid

    Comfort en keuzevrijheid

  • Klaar voor de toekomst

    Klaar voor de toekomst

nieuwbouw-wens-1064x708.jpg

Kostenvoordeel

Lagere energierekening
Nieuwbouwwoningen zijn goed geïsoleerd. Hierdoor bespaar je aanzienlijk op energiekosten ten opzichte van een bestaande woning: je bent al snel € 800,- per jaar goedkoper uit.

Minder bijkomende kosten
Bij een nieuwbouwwoning betaal je geen overdrachtskosten, makelaarskosten, taxatiekosten en kosten voor de transportakte.

Lage onderhoudskosten
Omdat alles gloednieuw is, heb je – zeker in de eerste jaren – veel lagere onderhoudskosten met een nieuwbouwwoning.

duurzaam 1600x900.jpg

Comfort en keuzevrijheid

Goed geïsoleerd
Je woning is goed geïsoleerd tegen kou, warmte en geluid. Dat geeft een comfortabel gevoel en voorkomt overlast van die pianospelende buurman.

Prettig binnenklimaat
Omdat een nieuwbouwwoning is gebouwd met de modernste technieken voor ventilatie en regulatie, ben je verzekerd van een aangenaam leefklimaat.

Veel keuzevrijheid
Je kunt alles naar je eigen smaak kiezen: van de keuken en de badkamer tot een dakkapel, een aanbouw en de inrichting van je droomtuin.

AdobeStock_87667258.jpeg

Klaar voor de toekomst

Duurzaamheid
Je nieuwbouwwoning heeft door de goede isolatie minimaal energielabel A en wordt duurzaam verwarmd. Hierdoor is de CO2-uitstoot laag.

Waardevast
In deze tijd is een nieuwbouwwoning een goede investering, waarbij op de lange termijn de waarde vaak toeneemt.

Een frisse start
Een nieuwbouwwoning betekent samen met je nieuwe buren en wijkgenoten een frisse start maken in een nieuwe wijk. Hierdoor maak je makkelijk contact met elkaar en het schept een band!